Hos oss kan du bo allt från en natt till ett år

Om du ska tillbringa en längre tid i Borlänge är Hotell Kupolen ett utmärkt alternativ! Våra rum är praktiska och välutrustade och Calle ser till att du får den där servicen och ombonade känslan du vill ha om du ska stanna länge. Vårt mål för våra longstaygäster är att ni ska känna er som hemma, fastän ni är borta.

För alla er som är på genomresa och bara behöver bo en natt är vi stan’s mest praktiska alternativ! Enkel check-in, frukost ingår och kan fås i påse vid tidig avresa.

Välkommen till Borlänges mest praktiska hotell!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

  Enkelrum - Från 795:- /natt inkl. frukost

  I våra enkelrum finner du en 105 cm säng. Rummet är utrustat med TV, eget badrum med dusch och WC, handdukar, sängkläder, klimatreglerad luftkonditionering. Hårtork kan fås mot begäran. Även fåtölj, skrivbord och självklart gratis WI-FI.
  Image
  Image
  Image

   Dubbelrum - Från 1050:- / natt inkl. frukost

   Våra dubbelrum består av två stycken separata 90 cm sängar. Rummet är utrustat med TV, eget badrum med dusch och WC, handdukar, sängkläder, klimatreglerad luftkonditionering. Hårtork kan fås mot begäran. Även fåtölj, skrivbord och självklart gratis WI-FI.
   Image
   Image
   Image

    Trebäddsrum - Från 1145:- /natt inkl. frukost

    Vårt trebäddsrum består av en 140 cm bred säng och en 90 cm säng. Rummet är utrustat med TV, eget badrum med dusch och WC, handdukar, sängkläder, klimatreglerad luftkonditionering. hårtork kan fås mot begäran. Även fåtölj, skrivbord och självklart gratis WI-FI. OBS! I två av våra dubbelrum kan vi ställa in en extra säng vid behov.

    Image
    Image
    Image

     Övriga upplysningar

     Förlorad rumsnyckel debiteras 3000:- pga låsbyte. Rökning på rummet debiteras 5000:- i saneringsavgifter. Vid skadegörelse kommer den som genomfört skadegörelsen eller personen som ansvarar för bokningen att debiteras alt faktureras. Kostnaden för detta kommer att beräknas på kostnaden för reparation, arbetstid samt förlorade intäkter.

     Skulle olyckan vara framme eller om något gått sönder - meddela oss så snart som möjligt!

     Avbokning senast kl 16.00 72 timmar innan.

     Bo bra i Borlänge

     Vi erbjuder både hotellnätter och long stay med enkel själv-check-in.

     Vi har också ett lägenhetshotell i centrala Borlänge Saga Hotell

     Hotell Kupolen

     Kupolen 111
     781 70 Borlänge

     hej@hotellkupolen.se
     Tel:  0243-680 50
     Mob: +4673 079 82 34

     Receptionen är öppen

     07.00-11.00

     Observera att det är självincheckning då hotellet ej är bemannat dygnet runt
     Integritetspolicy