Välkommen till enkelheten

Vi som idag utvecklar och äger Hotell Kupolen & Saga Hotell i Borlänge är syskon, Pialena och Calle, som båda älskar att ta hand om gäster. Och som älskar enkelhet. Vi har båda många strängar på vår lyra, många bollar i luften, många järn i elden – jag ni förstår. Så vi uppskattar båda två enkelhet och rättframhet i tillvaron – det ska inte vara krångligt att göra det man vill. Vill du åka skidor över dagen till Romme och åker upp efter jobbet? Vi har självcheck-in, gratis parkering, frukost och du är i backen på 10 minuter med bil! Vill du stanna lite längre för att jobba i Borlänge med omnejd – klart vi har enkel och smidig longstay!

Hotell Kupolen har 33 hotellrum som alla har TV, radio, dusch samt WC och alla rum har självklart gratis WI-FI. En enklare kall frukost bestående av kaffe, te, yoghurt, fil, smörgåsar, pålägg, frukt och ägg ingår i alla rumspriser. Det är stor chans att du ser Calle vid frukosten och ibland med den tibetanska terriern Bosse som sällskap. För här är hundar mer än välkomna!

Välkommen till oss,

Pialena & Calle Ander

Image
Image
Image

När du ändå är här!

Image
Romme Alpin ligger 11 km från Hotell Kupolen och består av 34 nedfarter i alla väderstreck och 14 liftar, varav sex är 6-stols expressliftar. Romme erbjuder skidåkning som i fjällen men på ett nära avstånd! Kommer över dagen och stanna hos oss på natten!
Image
För den historieintresserade är ett besök i Ornässtugan ett måste! Beundra dess arkitektur och  ta del av den spännande historien om Gustav Vasa och hur han hastigt fick fly från gården med hjälp av den modiga Barbro Stigsdotter. Öppet sommartid.
Image
Dalhalla är en internationellt etablerad evenemangsarena som bl. a beskrivits som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Att se sin favoritartist här är något alldeles speciellt. Faktum är att även en artist man inte uppskattar blir bra i den här miljön!

Bo bra i Borlänge

Vi erbjuder både hotellnätter och long stay med enkel själv-check-in.

Vi har också ett lägenhetshotell i centrala Borlänge Saga Hotell

Hotell Kupolen

Kupolen 111
781 70 Borlänge

hej@hotellkupolen.se
Tel:  0243-680 50
Mob: +4673 079 82 34

Receptionen är öppen

07.00-11.00

Observera att det är självincheckning då hotellet ej är bemannat dygnet runt
Integritetspolicy